ΠΛΟΗΓΟΣ - ploigos.gr

Μετά από σχεδόν 4 χρόνια λειτουργίας, ο Πλοηγός αλλάζει! Με νέο γραφιστικό σχεδιασμό και αρκετές νέες λειτουργίες, η ομάδα του Πλοηγός προσπάθησε να δημιουργήσει ένα πιο εύχρηστο εργαλείο για τους χιλιάδες επισκέπτες του. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια σύντομη περιγραφή των νέων λειτουργιών και ένα βίντεο επίδειξής τους.

Δεξί κλικ!!!

Ο Πλοηγός πλέον έχει ένα πολύ χρήσιμο δεξί κλικ! Εκεί μπορείτε γρήγορα να ορίστε την αφετηρία και τον προορισμό της διαδρομής σας, να δημιουργήσετε ένα νέο σημείο και να δείτε τον Ταχυδρομικό Κώδικα και τις συντεταγμένες του σημείου

δεξί κλικ πλοηγού

Ευκολότερη αναζήτηση διεύθυνσης ή σημείου ενδιαφέροντος!

Μπορείτε να γράψετε όλη τη διεύθυνση ή μέρος αυτής σε ένα πεδίο αναζήτησης. Αν δεν μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση που ψάχνετε έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε νομό και περιοχή όπως και παλιά.

Όπως και παλιά, μπορείτε να αναζητήσετε και σημεία ενδιαφέροντος (π.χ. επιχειρήσεις) κάνοντας την κατάλληλη επιλογή. Μπορείτε να ψάξετε ένα σημείο με το όνομά του και προαιρετικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται, την κατηγορία του ή την υποκατηγορία του.

αναζήτηση οδού αναζήτηση σημείου

Ευέλικτη και γρήγορη αναζήτηση διαδρομής!

Μπορείτε να αναζητήσετε διαδρομή με τους εξής τρόπους:

Επίσης πλέον μπορείτε να αλλάξετε τα άκρα μιας διαδρομής σύροντας το προορισμό ή την αφετηρία με το ποντίκι (drag ‘n’ drop).

αναζήτηση από σημείο αναζήτηση από πεδία

Βρείτε το δρόμο σας με τα αναγνωρίσιμα σημεία ενδιαφέροντος κατά μήκος μιας διαδρομής!

Μετά την εύρεση διαδρομής, κατα μήκος της εμφανίζονται διάφορα σημεία ενδιαφέροντος αυτόματα. Αυτά είναι εν γένει αναγνωρίσιμα και έχουν σαν σκοπό να σας βοηθήσουν να καταλάβετε που πρέπει να στρίψετε ή από τι σημεία θα περάσετε για να πάτε στον προορισμό σας. Η υπηρεσία αποτελεί μια παγκόσμια καινοτομία του Πλοηγού και θα βελτιώνεται συνεχώς με βάση και τα δικά σας σχόλια. Μπορείτε πάντα να την απενεργοποιείτε από το σχετικό checkbox πάνω από τις οδηγίες της διαδρομής.

σημεία ενδιαφέροτνος γύρω από την διαδρομή εύρεση δρόμου με αναγνωρίσιμα σημεία ενδιαφέροντος κατά μήκος της διαδρομής

Εύκολη αποστολή διαδρομών στο κινητό σας!

Πλέον υπάρχει και μια έκδοση του Πλοηγού για πρόσβαση κινητά τηλέφωνα (Mobile Πλοηγός - m.ploigos.gr). Επειδή σε αυτήν είναι πιο δύσκολο να κάνετε επιλογή διαδρομής, ειδικά αν είστε εν κινήσει, μπορείτε να βρείτε μια διαδρομή στον Πλοηγό και να την στείλετε στον ευατό σας με email για να την ανοίξετε απευθείας στον Mobile Πλοηγό. Με αυτό το τρόπο γλυτώνετε χρόνο και γίνεστε πιο φιλικοί προς το περιβάλλον κάνοντας λιγότερες εκτυπώσεις διαδρομής!

αποστολή διαδρομών στο κινητό σας

Εύκολη προσθήκη σημείου!

Πλέον μπορείτε να προσθέσετε ένα νέο σημείο στο χάρτη με 2 τρόπους: είτε με δεξί κλίκ είτε με το εικονίδιο προσθήκη σημείου που βρίσκεται πάνω δεξιά στο παράθυρο του Πλοηγού.

Σας κούρασαν τα πολλά σημεία πάνω στο χάρτη; Κρύψτε τα προσωρινά!

Με το εικονίδιο εικονίδιο προσωρινής απόκρυψη σημείων που μπορείτε να βρείτε είτε στο μενού μιας κατηγορίας σημείων, είτε στη λίστα με τα επιλεγμένα σημεία έχετε τη δυνατότητα να κρύψετε προσωρινά τα σημεία της κατηγορίας και να τα ξαναεμφανίσετε εύκολα.

προσωρινή απόκρυψη σημείων

Twitter

Κάνετε follow στο twitter μας twitter.com/ploigos για να βλέπετε τις τελευταίες ενημερώσεις και τα νέα του Πλοηγού.

Νέα